Kaikki maanrakennustyöt yhdeltä toimijalta

Olemme maanrakennuksen moniottelija – saat meiltä vastuullisesti toteutetut maanrakennustyöt kokonaisvaltaisesti, aina maaston raivauksesta rakentamisen pohjatöihin ja pihan pinnan viimeistelyyn asti.

Meille on kunnia-asia tehdä erinomaista jälkeä jokaisella työmaalla ja varmistaa, että pois lähtiessämme jätämme jälkeemme valmiin ja siistin tontin

Ota yhteyttä ja jätä maan-rakennustyöt meidän huoleksemme.

Pohjarakentaminen
ja maansiirtotyöt

Oli maaperä millainen tahansa, ovat hyvin toteutetut pohjatyöt kaiken rakentamisen perusta. Meillä on vuosikymmenten kokemus erilaisten pohjatöiden tekemisestä. Teemme vankat, kestävät pohjat aina omakotitaloista suurempiin hankkeisiin. Toimitamme ja asennamme kohteeseen kaikki tarvittavat materiaalit, kuten kivi- ja/tai maa-ainekset, maanalaiset putkitukset ja routaeristeet.

Purkutyöt

Teemme maanrakennustöiden lisäksi myös eri laajuisia rakennusten purkutöitä. Nykyaikaisella kalustollamme onnistuu sujuvasti esimerkiksi omakotitalon purku tai tontin raivaus uudis-rakentamista varten. Purkutyöt aloitetaan kohteessa haitta-ainekartoituksella ja asianmukaisten toimien jälkeen aloitetaan purkuprojekti. Työmaalla syntyvä purkujäte lajitellaan ja toimitetaan asianmukaisesti jatkojalostettavaksi.

Louhinta

Maanrakennustöihimme kuuluvat myös tarvittaessa louhintatyöt.Teemme tontille mm. pohjatöihin liittyvät pohjalouhinnat eli tasolouhinta- ja kanaalilouhintatyöt sekä rikotustyöt.

Pihanrakennus

Pihanrakennus onnistuu meiltä samalla vankalla ammattitaidolla kuin muutkin maanrakennustyöt. Toteutamme pihanrakennukset niin kerros- ja rivitaloille kuin omakotitaloihin. Tarvittaessa hoidamme myös pihan vihertyöt.

Koko maanrakennuksen paketti meiltä – helppoa ja vaivatonta

Mietitkö, pystymmekö toteuttamaan kaikki tarvitsemasi maanrakennustyöt? Todennäköisin vastaus on kyllä! Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voimme palvella sinua.